چند روش طرز تهیه سس خردل تند شگفت انگیز

خردل که در نوع خود یک چاشنی خوش طعم است، می تواند به عنوان ماده اصلی بسیاری از سس های خوشمزه تبدیل شود.

سس خردل تند که با خردل طعم‌دار شده است را می‌توان به صورت گرم، برای همراهی با سبزیجات بخارپز شده ، یا سرد، روی گوشت تکه‌شده سرو کرد. برای تهیه 4 وعده سس خردل عالی، این دستور العمل ساده را بخوانید و با دقت دنبال کنید.

2 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق چایخوری خردل تند
360 میلی لیتر شیر
نمک و فلفل برای چشیدن
سس خردل

1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده

کره را در قابلمه ای با شعله ملایم آب کرده و خردل را اضافه کنید. هم بزنید و صبر کنید تا سس عطر خود را آزاد کند، حدود 30 ثانیه طول می کشد.

آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید تا بافت یکدستی به دست آید. سس را با رعایت رنگ آن بجوشانید، صبر کنید تا کمی رنگ روشن تری به خود بگیرد، این نشان می دهد که پخت روکس شروع شده است.

شیر را به تدریج و در حدود 6 فاصله اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کاملا با سایر مواد مخلوط شود. با استفاده از همزن آشپزخانه می توانید شیر را فقط در 2 بازه اضافه کنید، در حالی که اگر فقط یک قاشق چوبی در دسترس دارید باید بیشتر مراقب باشید. در غیر این صورت، شما در معرض خطر تشکیل توده ها هستید.

هم بزنید و اجازه دهید سس غلیظ شود، مزه دار شود. اگر طعم آن کمی آرد باشد یعنی پخت تمام نشده است. به استفاده از حرارت ملایم ادامه دهید و یک یا دو دقیقه دیگر هم بزنید تا طعم آرد از بین برود. در صورت تمایل می توانید جعفری را در این مرحله اضافه کنید.

سس را برای همراهی با غذاهای خود سرو کنید. با سرد شدن بیشتر غلیظ می شود، اما می توانید با استفاده از دیگ دوبل گرما را حفظ کنید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.