به یاد داشته باشید که ویتامین ها مواد سالمی هستند که بدن شما برای توسعه و عملکرد صحیح به آنها نیاز دارد.
این بخش به شما کمک می کند تا در مورد بهترین منابع ویتامین ها تصمیم گیری کنید.
ویتامین های ضروری موجود در مارچوبه کنسرو عبارتند از: ویتامین A (526 IU)، ویتامین B-9 (85 میلی گرم) و ویتامین C (16.5 میلی گرم).
ویتامین A از پیش ساخته شده که رتینول نیز نامیده می شود، در محصولات حیوانی یافت می شود و عملکردهای متعددی دارد: حفظ عملکرد سالم ایمنی، بینایی طبیعی، رشد سلولی، رونویسی ژن و تشکیل پروتئین، سلامت پوست و غیره.
100 گرم مارچوبه کنسرو شده حاوی 526 واحد بین المللی ویتامین A است که 18 درصد از مقدار توصیه شده روزانه برای یک بزرگسال است.
ویتامین C که به نام اسید اسکوربیک نیز شناخته می شود، در میوه ها و سبزیجات به وفور یافت می شود.
ویتامین C یک ویتامین محلول در آب است، به این معنی که بدن شما آن را ذخیره نمی کند.
به کاهش استرس اکسیداتیو در بدن کمک می کند و تصور می شود که خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.
در 100 گرم مارچوبه کنسرو شده، 16.5 میلی گرم ویتامین C یافت می شود که 28 درصد از ارزش روزانه توصیه شده را برای بزرگسالان متوسط تامین می کند.
انجمن قلب آمریکا دریافت مزایای سلامتی آنتی اکسیدان ویتامین E را توصیه می کند.
ویتامین E گروهی از هشت ترکیب به نام توکوفرول و توکوترینول است که باعث کاهش کلسترول و خطر ابتلا به دیابت، بیماری آلزایمر و سرطان می شود.
در 100 گرم مارچوبه کنسرو شده، می توانید 1.16 میلی گرم ویتامین E پیدا کنید. این ویتامین 8 درصد از ارزش روزانه توصیه شده را برای بزرگسالان متوسط فراهم می کند.
ویتامین B1 یکی از هشت ویتامین B محلول در آب است. نقش اساسی در تولید انرژی از غذا، در هدایت تکانه های عصبی و در سنتز اسیدهای نوکلئیک دارد.
100 گرم مارچوبه کنسرو شده حاوی 0.05 میلی گرم ویتامین B-1 یا 3 درصد از مقدار توصیه شده روزانه برای بزرگسالان است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.