انگور شانی سردشتی شما را از کرونا دور می کند

ویژگی های ریخت شناسی برای شناسایی بقایای باستان شناسی (دانه ها و چوب) منتسب به Vitis vinifera بسیار ناقص است و آن متون باستانی است که از انگور شانی سردشتی یاد می کنند.

برای توصیف گونه های باستانی قابل استفاده ( André, 1952 ). در شرایط فعلی تحقیقات، در فرانسه و جاهای دیگر، مطالعات روی دانه‌ها هنوز بسیار محدود است و نمی‌توانم دقیقی بین انگورهای وحشی انجام شود.

(Stummer، 1911؛ Kislev، 1988؛ Di Vora و Castelletti، 1995؛ Mangafa و Kotsakis، 1996). ؛ مارینوال، 1997؛ ژاکات و مارتینولی، 1999. بوبی و مارینوال، 2001 .ترال، 2002). اگر چه آموزنده است.

پیوندهای اصلی این مطالعات مربوط به غیاب یا ناکافی بودن مجموعه های مرجع مدرن است که بر اساس آن بنا شده اند. در هر مورد، آنها مطالعات محلی یا منطقه ای را نشان می دهند و به تعداد کمتری از ارقام و نمونه های وحشی مربوط می شوند.

انگور

مطالعه حاضر بر تجزیه و تحلیل ساختار هندسی دانه انگور است هدف آن آزمایش های شکل به منظور تمایز بین اشکال وحشی و ارقام مدرن،  تفسیر تغییراتی که در طول اهلی شدن رخ داده است.

از این منطقه، اشکال کشت شده توسط انسان در خاور نزدیک، و اروپای مرکزی منتشر شده است. در نتیجه، این مناطق ممکن است مراکز اهلی سازی ثانویه را تشکیل دهند (گراسی و همکاران، 2003، آریو-گارسیا و همکاران، 2006).

شواهدمستقیم شراب سازی باستانی ( مک گاورن و همکاران، 1996 ) با غیر قابل توجهی از بقای شراب سازی (اسید تارتاریک) با رزین تربینت در کوزه های سف ارائه شده است که قدمت آن به پایان هزاره هفتم قبل از میلاد می رسد.

در خاور نزدیک، تعداد زیادی دانه انگور باستان شناسی منتسب به انگور کشت شده در سطح باستان شناسی دوران کالکولیتیک و اواسط عصر برنز یافت شد ( Hopf, 1983 ; Zohary, 1995 ).

به نظر می رسد از نواحی مدیترانه شرقی، کشت انگور به سمت سمت غرب توسعه یافته است. در یونان و کرت، آغاز صنعت انگور در طول هزاره پنجم قبل از میلاد آغاز شد ( والاموتی و همکاران، 2007 )در ایتالیا، کهن ترین شواهد کشت انگور به قرن نهم قبل از میلاد برمی گردد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.